Nyt partnerskab mellem NNE A/S og Bigfinite, Inc. skal hjælpe førende medicinalvirksomheder på vej mod pharma 4.0

NNE og Bigfinite, Inc. har indgået et strategisk partnerskab, der har til formål at understøtte den digitale transformation af produktionsanlæg hos verdens førende medicinalvirksomheder.

Samarbejdet er baseret på at forbedre produktionsprocesserne ved hjælp af NNEs unikke pharma engineering-ekspertise samt Bigfinites SaaS platform, der gør brug af Industry 4.0 teknologier indenfor IOT, data science, artificial intelligence og machine learning.

Bigfinites platform overvåger og optimerer medicinalvirksomheders produktionsanlæg ved at identificere og eliminere de grundlæggende årsager til operationelle problemer, der typisk ellers reducerer driftsperformance. NNE og Bigfinite vil arbejde side om side med at kombinere NNEs indgående viden om medicinalproduktionsanlæg, automatisering og gældende GMP krav med Bigfinites erfaring indenfor big data, industri 4.0 og avancerede teknologier.

"Vi er glade for at indgå partnerskab med Bigfinite Inc. - det giver os mulighed for at bringe markedsledende teknologi målrettet farmabranchen til vores kunder, så de kan opnå effektive forbedringer på deres produktionsanlæg baseret på deres data og digitale løsninger " forklarer Mogens Larsson, vice president (VP), Automation & IT i NNE.

Pep Gubau, administrerende direktør for Bigfinite, udtaler: "Partnerskabet med NNE er en fantastisk mulighed for at gøre Pharma 4.0 til en realitet og fremskynde udbredelsen af ​​vores platform".

Flere af disse digitale teknologier har været tilgængelige i nogen tid, men på grund af stramme regler flytter lægemiddelindustrien sig mere forsigtigt ind i den digitale verden end mange andre industrier. Men i takt med at presset for at reducere omkostninger og øge kvaliteten bliver større, og at efterspørgslen efter personlig medicin øges, er der behov for at lægemiddelindustrien udnytter de muligheder, den digitale udvikling giver.

Om NNE: NNE er en international, rådgivende ingeniørvirksomhed specialiseret i den farmaceutiske industri. Vi sikrer medicinalvirksomheders produktion gennem fleksible og fremtidssikrede løsninger i overensstemmelse med gældende lovkrav. Vores 1.000 engagerede medarbejdere leverer gennemprøvede processer og international viden, så vi altid kan supportere vores kunder optimalt – både globalt og lokalt.

Gennem focused pharma engineering gør vi vores kunder i stand til at imødekomme skiftende produktionskrav.

Om Bigfinite Inc.: Bigfinite er en cloudbaseret SaaS platform til Life Science industrien, der understøtter medicinalvirksomheders digitale omstilling ved brug af udvidet analyse, kunstig intelligens og IoT-teknologier. Bigfinite blev grundlagt i 2014 af et erfarent hold, der tilsammen besidder mere end 30 års ekspertise inden for farma og IT. Vores mission er at forbedre fremstillingsprocesser, så farma- og biotekvirksomhederne kan give patienterne den rette medicin, på det rette tidspunkt og til den rette pris.

Yderligere oplysninger: Mogens Larsson, NNE, +45 3075 6343, mgla@nne.com