Process Automations-ingeniør til Virum eller Kalundborg

Er du uddannet maskinmester, automations-ingeniør eller proces-ingeniør – så er det præcis dig og dine kompetencer vi mangler i NNE. Vi søger flere nysgerrige og engagerede kollegaer, som med deres baggrund ønsker at bringe deres kompetencer i spil hos NNE og være med til at skabe best-in-class løsninger til den farmaceutiske verden. Vi søger kollegaer, som ønsker at blive en del af en ingeniørverden med variation i hverdagen. Hvorfor NNE? NNE er en international, rådgivende ingeniørvirksomhed specialiseret i den farmaceutiske industri. Vi sikrer medicinalvirksomheders produktion gennem fleksible og fremtidssikrede løsninger i overensstemmelse med gældende lovkrav. Vores 1.000 engagerede medarbejdere leverer gennemprøvede processer og international viden, så vi altid kan supportere vores kunder optimalt – både globalt og lokalt. Gennem focused pharma engineering gør vi vores kunder i stand til at imødekomme skiftende produktionskrav. Vi gør gennem best-in-class ingeniørarbejde vores kunder i stand til at gøre livet sikrere og sundere for millioner af mennesker, der er afhængige af deres medicin. Præcis derfor er vi dedikeret til – og arbejder udelukkende i – den farmaceutiske industri.

Primære opgaver og ansvarsområder:

Du vil blive ansat i Process Automation afdelingen, hvor du dagligt vil blive fagligt udfordret og bruge en bred vifte af dine kompetencer i form af procesforståelse, sikkerhed og teknisk indsigt. Du vil stå sammen med en flok af hjælpsomme kollegaer, der vil støtte og vejlede dig. Din arbejdsdag vil være varierende men ikke mindst virkelighedsnær. Du vil både arbejde med at løse udfordrende problematikker og hands-on arbejde hos vores kunder som blandt andre tæller Novo Nordisk.

I Process Automation arbejder vi i et bredt spændingsfelt inden for konsulentydelser, hvor vi kontinuerligt udvikler, implementerer og validerer automations løsninger i den farmaceutiske- og bioteknologiske industri. Vi arbejder i et projektbaseret hus med forskellige kunder, hvilket betyder at ingen arbejdsdage er ens og dagligdagen er præget af mange forskelligartede udfordringer. I NNE mestrer vi en bred vifte af procesviden inden for API produktion for eksempel fermentering, recovery og purification, utility samt cleaning systemer.

De vigtigste arbejdsopgaver i Process Automation er at rådgive vores kunder i at vælge de rette automations løsninger; designe, udvikle, implementere, kvalificere og supportere Process Control Systems (PCS/DCS) som eksempel 800xA, SattLine og DeltaV; tværfagligt samarbejde med høj faglig indsigt i systemer og værktøjer; udvikle og optimere metoder og strategier til kontinuerligt at udbyde eksemplariske løsninger; supportere idriftsættelse af fabrikkerne; samt præge automatiseringsstrategier og arkitekturer og udvide NNEs proces automations engagement.

Hver dag vil du arbejde i et stadigt skiftende, projektdrevet industri side om side med nogle af de dygtigste og mest passionerede eksperter i verden… dine kollegaer. Du vil blive en del af et aktivt og udfordrende miljø i Process Automation området med mere end 60 dedikerede kollegaer.

Dine kvalifikationer:

Vil du være en del af NNE, skal du besidde et stort personligt drive samt være passioneret for dit arbejde. Du arbejder effektivt og struktureret samt overholder aftalte deadlines. Du er udadvendt og tager ansvar samt værdsætter et højt dokumentations niveau.

Samtidig har du:

• Gennemført en relevant uddannelse indenfor ingeniør faget (maskinmester, automations-ingeniør eller proces-ingeniør)
• Har minimum 3 års relevant erhvervserfaring
• Erfaring med PCS/DCS systemer er et plus
• Erfaring med at arbejde i et GMP/GAMP miljø er et plus
• Er flydende i tale og skift på dansk og engelsk

Fremtidig karrierevej
Ønsker du at arbejde for NNE, har vi gode karrieremuligheder for dig. Når først fundamentet er solidt bygget kan mulighederne fx gå i retning af Senior Engineer, Lead Engineer., Specialist eller projektleder. 

Hvad siger andre?
Dine fremtidige kollegaer siger følgende om NNE, og det formål de hver dag bidrager til. ”Det er meget tilfredsstillende at arbejde på en løsning for derefter at besøge kunden og se, hvordan ens designs kommer til live i en enorm fabrik, der producerer medicin. Jeg kan godt lide tanken om, at vi i sidste ende hjælper mennesker, der har brug for det.” – Jonas Dahl Pedersen

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte  Manager Jacob Nielsen (+45 3079 5564) or Director Bo Christoffersen (+45 3077 6937).

Vi modtager kun ansøgninger igennem vores online rekrutteringssystem.

Sidste frist for ansøgning er 6/30/2020