Utility ingeniør i Kalundborg

NNE søger en ambitiøs og passioneret Utility ingeniør med en stærk faglig profil og udprægede rådgivningsfærdigheder indenfor Clean Utility og CIP.

Primære opgaver og ansvarsområder
 
 Process Utility afdelingen består af 20 dedikerede specialister indenfor Clean Utility, Black Utility, CIP/SIP og industrispildevand.
Vi arbejder primært med life science/biotek-industrien i ind- og udland, og har en specialiseret viden indenfor dette område. Vi stræber efter at inspirere vore kunder med nye teknologier, og vi hjælper dem med at finde de optimale løsninger, når de bygger nye faciliteter, udvider eller renoverer. Vi arbejder i tværfaglige teams og kan tilbyde et udfordrende miljø, hvor innovation, personlig- og faglig udvikling samt videndeling er højt prioriteret.
 
Vores hovedkvarter ligger i Virum, hvor vi har et åbent og fleksibelt kontormiljø. Vi arbejder også ud fra NNE’s kontorer i Kalundborg og Måløv. Afhængig af de aktuelle projekter, vil arbejdsstedet være dér eller hos kunderne. Vore projekter ligger primært i Danmark, men vi løser også internationale opgaver. I nogle tilfælde vil der være mulighed for at rejse i forbindelse med besøg og tests hos udstyrsleverandører på de danske projekter.
 
Har du masser af gode ideer, og ønsker du at arbejde med nye og bæredygtige teknologier, er vi en virksomhed, der er inde i en spændende periode med muligheder på netop disse områder. Ydermere får du mulighed for at bidrage til at udvikle digitalt baserede løsninger og værktøjer, hvor målet er at kunne tilbyde vore kunder "digital twins" af udstyr og fabrikker.
 
Eksempler på arbejdsopgaver
 • Design og implementering af nye utilityanlæg fra skitsefase frem til implementering og indkøring.
 • Optimering og udvidelse af eksisterende utilityanlæg.
 • Sparring med kolleger, samarbejdsparter og driftspersonale om mulige løsninger på konkrete problemstillinger i alle projektfaser.
 • Kommunikation med relevante myndigheder.
 • Teknisk kontraktstyring og tilsyn med relevante entreprenører og leverandører.

Dine kvalifikationer
 • Du er ingeniør eller maskinmester med nogle års erfaring med ovenstående opgavetyper.
 • Du har godt kendskab til den nuværende relevante GMP lovgivning og -standarder.
 • Du er resultatorienteret, og du har en udpræget kundeforståelse og et rådgiver mindset.
 • Du tager ansvar, når du løser projekter, og du trives i et dynamisk arbejdsmiljø.
 • Du har en interesse i at følge den teknologiske udvikling og tendenser på området.
 • Du har en god sans for humor og en generel positiv tilgang.
 • Du taler og skriver engelsk og dansk.

Hvis du har erfaring fra life science/biotek-indiustrien er det en fordel, men det er ikke et krav. Hvis du er den rigtige kandidat, er din anciennitet ikke afgørende, da vi løbende tilbyder efteruddannelse, som kan udvikle dig og dine færdigheder.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Department Manager Lars Raagart, +45 30 79 37 22, .

Vi modtager kun ansøgninger igennem vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist er 7/18/2020

Vi indkalder løbende til samtaler.